Salvage SA60

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu Salvage SA60 on kestävä käyttökassi monenlaisiin tarpeisiin. Kankaaltaan tuhdin kassin valmistukseen on käytetty luomupuuvillavaatteiden tuotannosta syntyvää jätettä sekä noin viisi kierrätettyä muovipulloa. Huom. Ei sovellu painettavaksi Waterbased Ink tai Disharge Ink -seripainomenetelmillä.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu tukeva Salvage SA60 -kangaskassi on yksi ympäristöystävällisimmistä kassivalinnoista

Salvage on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä sertifioiduista vaatebrändeistä. Tuotteet ovat valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista, hyödyntämällä EarthPositive-luomupuuvillatuotteiden valmistuksessa syntyvää leikkuujätettä ja lisäämällä joukkoon kierrätettyjen muovipullojen polyesteria. Näistä materiaaleista syntyy uusi kestävä lanka ja langasta tuote.

Kierrätetyn luomupuuvillan lisäksi, yksi Salvage kangaskassi sisältää keskimäärin 5 kierrätettyä muovipulloa.

Natuan myydyin kassimalli on Natural-värinen SA60-kangaskassi

Tsekkasimme, että olemme vuosien varrella myyneet Natural-väristä SA60-kangaskassia kaikkein eniten. Syynä tähän on varmastikin se, että SA60-kassi on tukevaa ja kestävää 220 gsm kangasta. Sitä ei siis voi verrata tyypilliseen painettavaan, tehotuotettuun halpaan kangaskassimalliin, jonka paksuus huitelee tavallisesti 120 gsm jommalla kummalla puolen. Nyt puhutaan tuhdista ja pitkäikäisestä tuotteesta.

Kassin pohjassa on kapeahko, niin sanottu vekkilevennys, joka tekee kassin pohjasta noin 5–6 cm paksuisen. Tämä auttaa kassin käytettävyydessä – kassiin on helppo pakata monenlaista tavaraa, eikä kassi ihan pienimmällä tavaramäärällä näytä epämääräiseltä möykyltä.

SA60-kangaskassi on tukeva käyttökassi, jota saaja ei herkästi lennätä kohti roskista heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, toisin kuin halvimmin mahdollisin keinoin valmistetulle mainoskassille usein käy.

Paljonko painetut kangaskassit maksavat?

Sanottakoon se suoraan – vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu painettu kangaskassi ei ole koskaan halvin kassivaihtoehto. Siksi sinun kannattaa kangaskasseja hankkiessasi miettiä heti alkuunsa, tarvitsetko kasseja kertakäyttöisiin tarkoituksiin vai sellaisiin, jossa käyttäjä kuljettaa hienoa printtikassiasi ja viestiäsi kadulla useaan kertaan.

Kunnon kassi sopii näistä tarkoituksista vain jälkimmäiseen, emmekä halua kertakäyttökasseja kaupata. Se ei myöskään olisi vastuullista.

Suosittelemme vastuullisesti valmistetuille kangaskasseille minimissään 100 kappaleen painoerää. Tässä minimierässä esimerkiksi painetun SA60-kierrätysmateriaalikassin hinta liikkuu painatuksesta riippumatta 7,5–11 €/kpl haarukassa, joka on kunnolla valmistetusta kassista jo järkihinta. Olemme nimittäin huomanneet, että harva asiakas haluaa maksaa kangaskassista hirveästi yli kymppiä kappaleelta.

Kasseja teetetään myös tosi usein lisätilauksena, osana t-paita- tai hupparitilausta, koska tällöin kaikille tuotteille syntyy kustannusetua.

Mielenkiintoisena ja harvoin ajateltuna faktana kerrottakoon lisäksi, että kangaskassit vaativat seripainossa aina omat painotyökalunsa (seula). Tämä johtuu niinkin simppelistä seikasta, että painoalustalle kassia syötettäessä kangaskassien suuaukko on ylhäällä, kun paidassa suuaukko on puolestaan alhaalla. Samoilla painotyökaluilla jommankumman tuotteen painatus olisi väärinpäin.

Kahdeksan tyylikästä värivaihtoehtoa

Salvage SA60-kangaskassista on saatavilla kahdeksan tyylikkään värin valikoima.

Suosituimpia kangaskassien värejä ovat vuodesta toiseen luonnonvalkoinen (Natural) sekä musta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä kangaskassi että sen painatus on molemmat kunnolla tehtyjä. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja kassi ei helposti lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

Salvage SA40 -kangaskassi on kunnolla tehty 100 % kierrätysmateriaalituote, joka on valmistettu GOTS-sertifioidun luomupuuvillan jätteestä ja kierrätysmuovipulloista – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. Salvage-tuotteilla on myös Global Recycled Standard -sertifikaatti.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

One Size
36 cm
40 cm
Kokotaulukko Kangaskassi

Sertifikaatit

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.