EarthPositive EP76

Ilmastoneutraali (Climate Neutral) EarthPositive EP76 on kankaaltaan kevyt jumppakassi, joka on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Valikoima sisältää kahdeksan eri väriä.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

EarthPositive EP76 -jumppakassi on urheiluseurojen ja liikunta-alan yrittäjien suosittu promotuote

EP76-kangaskassi ei ole aivan tavanomainen promotuote, sillä se toimii kuin reppu nyörikiinnityksineen. Se on kuitenkin reppua huomattavasti huokeampi vaihtoehto, kun tarvitset painetun tuotteen, jota voi kuljettaa myös selässä. Kassissa on vahvat tuplanyörit, jotka kestävät painavemmankin tavaran kuljetusta.

EarthPositive-tekstiilit erottaa monista muista vaatemerkeistä se, että niiden hiilijalanjälki on noin 90 % tavanomaista pienempi.

Paljonko painetut kangaskassit maksavat?

Sanottakoon se suoraan – vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu painettu kangaskassi ei ole koskaan halvin kassivaihtoehto. Siksi sinun kannattaa kangaskasseja hankkiessasi miettiä heti alkuunsa, tarvitsetko kasseja kertakäyttöisiin tarkoituksiin vai sellaisiin, jossa käyttäjä kuljettaa hienoa printtikassiasi ja viestiäsi kadulla useaan kertaan.

Kunnon kassi sopii näistä tarkoituksista vain jälkimmäiseen, emmekä halua kertakäyttökasseja kaupata. Se ei myöskään olisi vastuullista.

Suosittelemme vastuullisesti valmistetuille kangaskasseille minimissään 100 kappaleen painoerää. Tässä minimierässä esimerkiksi painetun EP76-jumppakassin hinta liikkuu painatuksesta riippumatta 9,5–11,5 €/kpl haarukassa, joka on kunnolla valmistetusta kassista jo järkihinta. Olemme nimittäin huomanneet, että harva asiakas haluaa maksaa kangaskassista ihan hirveästi yli kymppiä kappaleelta.

Kasseja teetetään myös tosi usein lisätilauksena, osana t-paita- tai hupparitilausta, koska tällöin kaikille tuotteille syntyy kustannusetua.

Mielenkiintoisena ja harvoin ajateltuna faktana kerrottakoon lisäksi, että kangaskassit vaativat seripainossa aina omat painotyökalunsa (seula). Tämä johtuu niinkin simppelistä seikasta, että painoalustalle kassia syötettäessä kangaskassien suuaukko on ylhäällä, kun paidassa suuaukko on puolestaan alhaalla. Samoilla painotyökaluilla jommankumman tuotteen painatus olisi väärinpäin.

Kahdeksan värivaihtoehtoa

EarthPositive EP76-jumppakassista on saatavilla kahdeksan värin valikoima. Suosituimpia kangaskassien värejä ovat vuodesta toiseen luonnonvalkoinen (Natural) sekä musta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä kangaskassi että sen painatus on molemmat kunnolla tehtyjä. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja kassi ei helposti lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

EarthPositive EP76-jumppakassi on kunnon luomupuuvillatuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. EarthPositive-vaatteiden ja kassien tuotannossa ei muutenkaan sorruta koiruuksiin tai tingata vastuullisista arvoista (kuten emme mekään Natualla). EarthPositive-tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

One size
39 cm
46 cm
Kokotaulukko Kangaskassi

Sertifikaatit

Carbon Trust Sertifikaatti
Carbon Trust

Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Sertifioinnin seurauksena EarthPositive-tuotemerkin vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90 % tavanomaista pienemmäksi. Tutustu valmistaja Continental Clothingin Carbon Trust case-tutkimukseen.

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.