EarthPositive EP75

Ilmastoneutraali (Climate Neutral) EarthPositive EP75 -kangaskassi on ympäristöystävällisten ja vastuullisesti valmistettujen kangaskassien pitkäaikainen pioneeri. Kangaaltaan se on tyypillistä mainoskassia tuhdimpi ja valmistettu 100 % luomupuuvillasta.  EP75 sopii käyttökassiksi monenlaisiin tarpeisiin.

Kuinka monta tuotetta tarvitset?
kpl
Kuinka monta väriä printissäsi on?
  • 1
  • 2
  • 3
  • > 3
€ / KPL +alv

Mitä maksaa? Valitse tuotteiden ja värien määrä niin näet hinnan tälle tuotteelle yhdellä painatuksella – toimitettuna ovellesi. Tarvitsetko monta painatusta tai useita eri tuotteita? Saat meiltä tarjouksen vikkelästi, kun täyttelet tietosi ja toiveesi tarjouspyyntölomakkeeseen.

EarthPositive EP75 -kangaskassi on ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti valmistettujen kassien pioneeri

EP75 kangaskassi on ollut markkinoilla pitkään ja se on kotimaisen maahantuojan myydyin kassimalli. Itsekin olemme myyneet vuosien varrella tuhansia.

Noin 90 % tavanomaista pienempi hiilijalanjälki

EarthPositive-tekstiilit erottaa monista muista vaatemerkeistä se, että niiden hiilijalanjälki on noin 90 % tavanomaista pienempi. Esimerkiksi EP75-kangaskassissa keskimääräiset CO2-hiilidioksidipäästöt per kassi ovat noin 0,6 kg, kun tavanomaisessa kangaskassissa ne ovat keskimäärin 6 kg.

Toisin sanoen, tavanomaiseen kangaskassiin verrattuna vähennät maailman hiilidioksidipäästöjä keskimäärin 5,4 kilolla per jokainen kassi, kun valitset tehotuotetun kangaskassin sijasta Carbon Trust -sertifioidun, 100 % luomupuuvillaisen EP75-kangaskassin.

Maahantuojan myydyin tukeva kangaskassimalli

EP75 on maahantuoja Continental Clothingin Finlandin myydyin kassimalli. Kassi on paksuhkoa 170 gsm kangasta, joten sitä ei voi verrata tyypilliseen painettavaan, tehotuotettuun halpaan kangaskassimalliin, jonka paksuus huitelee tavallisesti 120 gsm jommalla kummalla puolen.

Kassin pohjassa on kapeahko, niin sanottu vekkilevennys, joka tekee kassin pohjasta noin 5–6 cm paksuisen. Tämä auttaa kassin käytettävyydessä – kassiin on helppo pakata monenlaista tavaraa, eikä kassi ihan pienimmällä tavaramäärällä näytä epämääräiseltä möykyltä.

EP75-kangaskassi on tukeva käyttökassi, jota saaja ei herkästi lennätä kohti roskista heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, toisin kuin halvimmin mahdollisin keinoin valmistetulle mainoskassille usein käy.

Paljonko painetut kangaskassit maksavat?

Sanottakoon se suoraan – vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu painettu kangaskassi ei ole koskaan halvin kassivaihtoehto. Siksi sinun kannattaa kangaskasseja hankkiessasi miettiä heti alkuunsa, tarvitsetko kasseja kertakäyttöisiin tarkoituksiin vai sellaisiin, jossa käyttäjä kuljettaa hienoa printtikassiasi ja viestiäsi kadulla useaan kertaan.

Kunnon kassi sopii näistä tarkoituksista vain jälkimmäiseen, emmekä halua kertakäyttökasseja kaupata. Se ei myöskään olisi vastuullista.

Suosittelemme vastuullisesti valmistetuille kangaskasseille minimissään 100 kappaleen painoerää. Tässä minimierässä esimerkiksi painetun EP75-kassin hinta liikkuu painatuksesta riippumatta 8,5–10,5 €/kpl haarukassa, joka on kunnolla valmistetusta kassista jo järkihinta. Olemme nimittäin huomanneet, että harva asiakas haluaa maksaa kangaskassista hirveästi yli kymppiä kappaleelta.

Kasseja teetetään myös tosi usein lisätilauksena, osana t-paita- tai hupparitilausta, koska tällöin kaikille tuotteille syntyy kustannusetua.

Mielenkiintoisena ja harvoin ajateltuna faktana kerrottakoon lisäksi, että kangaskassit vaativat seripainossa aina omat painotyökalunsa (seula). Tämä johtuu niinkin simppelistä seikasta, että painoalustalle kassia syötettäessä kangaskassien suuaukko on ylhäällä, kun paidassa suuaukko on puolestaan alhaalla. Samoilla painotyökaluilla jommankumman tuotteen painatus olisi väärinpäin.

Paljon värejä

EarthPositive EP75-kangaskassista on saatavilla laaja 14 värin valikoima. Tästä mallista löydät helposti mieluisan ja brändiisi sopivan värisävyn.

Suosituimpia kangaskassien värejä ovat vuodesta toiseen luonnonvalkoinen (Natural) sekä musta.

Vastuullinen vaate säästää sekä rahaa että ympäristöä

Tärkeä osa vastuullisuutta on se, että sekä kangaskassi että sen painatus on molemmat kunnolla tehtyjä. Silloin kumpikaan ei repsahda ennen aikojaan ja kassi ei helposti lennä kierrätykseen tai roskakoriin. Samalla säästyy rahaa ja ennenkaikkea myös ympäristö.

EarthPositive EP75-kangaskassi on kunnon luomupuuvillatuote, joka on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – Fair Wear -sertifioiduissa vaatetehtaissa. EarthPositive-vaatteiden ja kassien tuotannossa ei muutenkaan sorruta koiruuksiin tai tingata vastuullisista arvoista (kuten emme mekään Natualla). EarthPositive-tuotteet ovat kaikki aina vastuullisia ja erittäin vahvasti sertifioituja.

Värivalikoima

Kokotaulukko

Koko

Leveys (a)

Pituus (b)

One size
36 cm
40 cm
Kokotaulukko Kangaskassi

Sertifikaatit

Carbon Trust Sertifikaatti
Carbon Trust

Carbon Trust -sertifikaatin myöntää Iso-Britannian hallituksen perustama ja rahoittama, itsenäinen Carbon Trust -yhtiö. Sen tehtävänä on auttaa yrityksiä vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Sertifioinnin seurauksena EarthPositive-tuotemerkin vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90 % tavanomaista pienemmäksi. Tutustu valmistaja Continental Clothingin Carbon Trust case-tutkimukseen.

Gots Sertifikaatti
GOTS – Global Organic Textile Standard

GOTS on maailman tunnetuin vastuullisen tekstiiliteollisuuden sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan kasvatuksen ilman GMO-siemeniä sekä viljelijöille ja työntekijöille turvallisen tuotannon ilman haitallisia kemiallisia aineita missään tuotantoketjun vaiheessa. GOTS-merkittyjen vaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä.

Fair Wear Sertifikaatti
Fair Wear

Fair Wear Foundation valvoo vaateteollisuuden työoloja koko tuotantoprosessin ajan. Tavoitteena on muun muassa jokaiselle työntekijälle turvalliset työolot, kohtuulliset työajat sekä oikeasti elämiseen riittävä palkka. Fair Wear -merkki vaatteessa tarkoittaa myös, että lapsityövoimaa ei ole käytetty.

Oeko-Tex -sertifikaatti
OEKO-TEX®

Oeko-Tex Standard 100 on turvallisuussertifikaatti. Oeko Tex 100 -tuotteessa ei saa olla haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. OEKO-TEX-merkin tapaat pesulapuissa usein, mutta valitettavan usein se on ainoa sertifikaatti, jonka vaatteesta löydät.

Peta Approved Vegan
PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

PETA -sertifikaatti tarkoittaa, että Stanleystellan vaatteiden ja niiden raaka-aineiden valmistuksessa ei tehdä eläinkokeita tai käytetä mitään eläinperäistä. PETA on sertifioinut kaikki Stanleystellan vaatteet 100 % vegaanisiksi.

aArtboard 1 copy 2
Ilmainen toimitus

Normaali 12–14 arkipäivän toimitus on aina ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.

aArtboard 1
Nopea tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina enintään 24 tunnissa. Useimmiten jo tunnin parin sisällä.

aArtboard 1 copy 3
Vain kunnon kamaa

Valikoimamme koostuu vain eettisisesti ja ekologisesti valmistetuista kunnon tuotteista.

aArtboard 1 copy
Ei piilokuluja

Tiedät mistä maksat. Ei ylimääräisiä yllätyksiä, kuten aineisto-, esivalmistelu-, työkalu- tai laskutuskuluja.