Paitapaino Natua Usein Kysytyt Kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia kysymyksiin, jotka useimmin askarruttavat asiakakkaitamme. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Milloin kannattaa erityisesti olla yhteydessä?

Iso tai monimutkainen projekti. Jos tarvitset apua vaikeassa vaateprojektissa, on syytä katsoa yhdessä, miten projektisi on järkevintä ja kustannustehokkainta toteuttaa.

Et löydä sivuiltamme sopivaa tuotetta. Kun tukkureidemme tuote-, väri,- ja kokovaihtoehdot laskee yhteen, on yksittäisiä tuotteita satoja. Yksilöllinen tarve? Ota yhteyttä.

Tarvitset ihmeen. Deadline on paukkumassa tai tapahtuma oven takana? Tarvitset painetut vaatteet nopeasti. Katsotaan yhdessä, voimmeko rikkoa fysiikan lakeja tilauksesi kanssa?

Tuotteet ja tilaus

Tarjoamme monipuolisen valikoiman painettuja vastuullisia tekstiilejä, kuten t-paitoja, huppareita, collegepaitoja ja kangaskasseja. Jotta sinun olisi helppo hankkia painettuja vaatteita, olemme valinneet sivuillemme selkeän valikoiman valmistajiemme parhaita ja eniten myytyjä tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä ja omaavat Fair Wear -sertifikaatin. Jos etsit tietynlaista tuotetta ja et löydä sitä sivuiltamme, tukkureillamme Belik ja Stanley & Stella on kymmeniä muitakin tuotteita, joista voit pyytää meiltä tarjouksen. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Meiltä kysytään aika ajoin tarjouksia muun muassa painetuista pipoista, lippiksistä tai teknisistä materiaaleista valmistetuista t-paidoista ja huppareista. Emme tarjoa niitä tällä hetkellä. Miksi? Lippikset ja pipot: emme ole toistaiseksi löytäneet eurooppalaista toimijaa, joka jakaisi kanssamme vastuulliset eettiset ja ekologiset arvot ja toimittaisi kunnollisia lippiksiä ja pipoja. Tekniset vaatteet valmistetaan pääosin polyesteristä. Todella harvat teknisten vaatteiden valmistajat käyttävät vaatteissaan kierrätettyä polyesteriä, jonka vuoksi tekniset vaatteet eivät ole vastuullisia. Siksi niitä ei ole valikoimissamme. Mielestämme maailmassa on jo aivan tarpeeksi muovia. Meiltä ei myöskään voi ostaa kyniä, avaimenperiä, tarroja, kahvikuppeja, golf-palloja tai leikkuulautoja. Olemme erikoistuneet vain vastuullisiin painettaviin vaatteisiin. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska tekstiilipainatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Tuotteen hinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla. Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Paljon painetut t-paidat maksavat?
Blankot tuotteet saapuvat toimittajasta ja tuotemerkistä riippuen suomalaiseen painoomme toimittajan varastosta Saksasta, Englannista tai Belgiasta UPS:n, DHL:n tai FedEx:n kyydissä. Painettujen tuotteiden kuljettajaksi olemme valinneet Matkahuollon, koska se on osoittautunut luotettavimmaksi ja nopeimmaksi suomalaiseksi toimijaksi. Tuotteet saapuvat sinulle aina perille asti Matkahuollon Ovelle-toimituksena, jos emme ole toiveesi mukaan sopineet toisin. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Suomesta löytyy kymmeniä, jopa satoja toimittajia, joilta voit hankkia bulkkituotettuja halpapaitoja keskinkertaisella asiakaspalvelulla. Emme halua kuulua niiden joukkoon. Olemme panostaneet vain kunnollisiin tuotteisiin. Teemme työtämme rehdillä ja hyvällä asenteella ja palvelulla. Saatat myös yllättyä siitä, että parempi vaihtoehto ei painettuna välttämättä maksa kuin kahvikupillisen verran enemmän kuin se halvin bulkkituotettu vaihtoehto. Mitä seuraavaksi? Lue lisää Natuan arvoista
Emme paina muiden kuin omien valittujen tukkureidemme tuotteita. Tarjoamme ainoastaan kokonaispalvelua, johon kuuluu koko prosessi tuotteista painatukseen ja toimitukseen. Kannattaa katsoa, löytyisikö meiltä sinulle sopiva tuote. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Emme harjoita tukkutoimintaa. Tarjoamme ainoastaan kokonaispalvelua, johon kuuluu koko prosessi tuotteista painatukseen ja toimitukseen. Jos tarvitset painamattomia vaatteita, saat vastuulliset ja ympäristöystävälliset tuotteet hyvällä ja iloisella asiakaspalvelulla tukkuriltamme Belikiltä. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Kyllä. Voit ilmoittaa tilauksesi yhteydessä toiveesi mukaisen toimituspäivän, jolloin tilauksesi on perillä juuri sinä päivänä ja siellä missä haluat. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Kyllä. Tilaamme näytetilaukset valmistajiemme varastosta erillistilauksina toiveidesi mukaan. Näytetilauksen tuotteet ovat aina blankoja tuotteita ilman painatuksia. Emme voi pitää tuotteista omaa näytevarastoa, koska tuotteita on koko- ja värivaihtoehtoineen satoja erilaisia. Näytetilaus saapuu tukkureidemme varastolta suoraan ovellesi joko viidessä (Stanley & Stella) tai kahdessa arkipäivässä (EarthPositive & Salvage). Näytetilauksesta veloitamme valittujen näytteiden hinnan sekä 19 euron rahtikulun. Tarvittaessa tilaamasi näytteet voidaan painaa osana varsinaista tuotetilausta. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Toimimme pääasiassa digitaalisten näköisvedosten kanssa. Se on lähes poikkeuksetta hyvä ja riittävä tapa varmistaa printin ulkoasu valitulla tuotteella. Voit luottaa siihen, että nähtyämme aineistosi, osaamme valita sille oikean painotekniikan. Suomalaisessa painossamme painetaan tekstiileihin vuosittain 700 000–1 000 000 painopintaa, joten voit luottaa siihen, että painojälki on aina priimaa. Painettujen näytekappaleiden teko on poikkeuksetta melko kallista. Siksi painettuja näytteitä tehdään tarvittaessa vain silloin, kun suunniteltu työ painetaan erikoispainotekniikoin ja tilauserä on suuri (minimissään 200 kappaletta). Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Painetut t-paidat, hupparit ja kassit niputetaan kokojensa mukaan ja taitetaan huolellisesti laatikoihin, joista saat ne helposti käyttöösi tai edelleen lähetettäviksi. Mikäli haluat paidat muulla tavoin, esimerkiksi yksittäispakattuina, kerro toiveesi tarjouspyynnön yhteydessä. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Hyvä paitapaino hoitaa myös reklamaatiot kunnolla. Tavoitteemme on olla Suomen paras paitapaino ja haluamme, että kaikki asiakkaamme ovat tuotteisiimme ja palveluumme 100 % tyytyväisiä. Jos syystä tai toisesta olet tyytymätön, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voimme oikaista kokemasi vääryyden. Virheitä sattuu, mutta onneksi todella harvoin, sillä koko historiamme aikana meillä on mennyt tilauksen kanssa jotakin pieleen ainoastaan kolme kertaa. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.

Hinnat ja hinnoittelu

Jos tarvitset erän yhtä tuotetta yhdellä printillä, näet hinnan kätevästi jokaisella tuotesivullamme olevasta hintalaskurista. Halutessasi voit myös tehdä tilauksen suoraan tuotesivulta. Jos tarvitset useita tuotteita ja/tai enemmän painatuksia, pyydä tarjous lomakkeella, meilitse [email protected], chatissa tai soita 040 837 8770 (Miitre Virtanen). Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Paljonko painetut t-paidat maksavat?
Kun tarvitset painettuja paitoja, huppareita tai kasseja, kannattaa ensin katsoa tuotteemme ja valita sinua kiinnostavat mallit. Jos olet tilaamassa vain yhtä tuotetta yhdellä printillä, näet hinnan tuotesivumme laskurista ja voit tehdä tilauksen suoraan tuotesivulta. Jos tarvitset useita tuotteita ja/tai enemmän painatuksia, pyydä tarjous lomakkeella, meilitse [email protected], chatissa tai soita 040 837 8770. Tarkan hinnan laskemiseksi tarvitsemme tuotteiden määrät sekä tiedon siitä, kuinka monta ja millaisia painatuksia niihin tulee. Vielä parempi on, jos pystyt lähettämään meille aineiston tai oman vedoksen tarjouspyyntösi mukana. Jos pyyntösi mukana on aineisto, teemme aina tarjouksen mukaan mallikuvat valitsemillesi tuotteille omalla painatuksellasi. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Tämä on helppoa, eikä sinun tarvitse tinkiä tuotteiden tai palvelun laadusta! Yleisesti, kappalehinnan pudottamiseksi on olemassa kolme keinoa:
  1. Vähennä printtien määrää tuotteessasi. Unohda ylimääräinen hiha- tai niskaprintti ja mieti, voisitko päästä yhtä hienoon lopputulokseen vain yhdellä rintaprintillä. Harvemmin näkee paitaa, jonka tyylikkyys syntyy siitä, että printti on sekä edessä että molemmissa hihoissa ja selässä. Keep it simple!
  2. Vähennä printtisi värejä. Kustannustehokkain tapa painaa paitoja on seripainatus. Siinä painetaan väri toisensa jälkeen aiemman päälle ja jokaiselle värille on oma työkalunsa – mitä vähemmän värejä, sitä edullisempi painatus. Monesti paras lopputulos syntyy yhdistelmällä, jossa pieni määrä värejä on painettu hyvin valittuun tuotteeseen ja tuotevärillä on hyvä kontrasti painatuksen kanssa. Valokuvamaiset printit taas painetaan useimmiten digitaalisesti.
  3. Lisää määrää. Yksikkökustannus pienenee, kun painatuserä suurenee. On myös kustannustehokasta painaa samaa printtiä yhdellä kerralla useaan eri tuotteeseen. Jos arvelet tarvitsevasi samaa tuotetta uudelleen, on paljon edullisempaa teettää riittävän monta yhdellä kerralla kuin tilata pieni erä lisää.
Painettuja vaatteita hankkiessa kannattaa tarkastella saamasi palvelun ja tuotteiden hinta–laatusuhdetta kokonaisuutena. Olemme Suomen johtava vastuullisiin vaatteisiin erikoistunut paitapaino. Panostamme siihen, että meiltä saamasi palvelun ja tuotteiden hinta–laatusuhde on aina kohdallaan. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Paljon painetut t-paidat maksavat?
Kaikki hintamme sisältävät aina ilmaisen toimituksen yhteen osoitteeseen Suomessa. Jos tarvitset toimituksen useaan osoitteeseen ja et itse halua järjestää jakelua, voimme hoitaa sen puolestasi. Kerro tarjouspyynnössäsi muiden toimitusosoitteiden määrä. Saat meiltä tarjouksen vuorokauden sisällä pyynnöstäsi. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Kaikki hintamme sisältävät aina ilmaisen toimituksen yhteen osoitteeseen Suomessa. Jos tarvitset toimituksen useaan osoitteeseen ja et itse halua järjestää jakelua, voimme hoitaa sen puolestasi. Kerro tarjouspyynnössäsi muiden toimitusosoitteiden määrä. Saat meiltä tarjouksen vuorokauden sisällä pyynnöstäsi. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Ei ole ikinä. Tarjouksemme sisältävät aina kokonaispalvelun näköisvedoksista tuotteisiin ja painatuksiin sekä toimitukseen ovellesi ilman minkäänlaisia ylimääräisiä piilokuluja. Olemme kaikenlaisille piilokuluille itsekin allergisia. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.

Painatukset ja suunnittelu

Suurimman osan tuotteista painamme seripainotekniikalla. Se mahdollistaa tarvittaessa myös erikoispainatukset, kuten vesipohjaisten värien käytön tai paidan oman pigmentin syövyttävän värin (disharge ink). Lisäksi painamme paitoja keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella järeällä digipainokoneella. Paitojen niskaprinttejä tai personointia teemme tarvittaessa siirtokuvatekniikalla. Mitä seuraavaksi? Lue lisää painatuksista.
Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Ei kuitenkaan hätää, sillä olemme täällä sinua varten ja autamme. Tutustu ensin aineisto-ohjeisiimme. Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä painatuksiin ja niiden suunnitteluun liittyen, kysy rohkeasti meilitse [email protected], chatissa tai soita 040 837 8770 (Miitre Virtanen). Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Aineisto-opas: painetut vaatteet.
Tekstiilien painaminen poikkeaa paperille painamisesta monin tavoin. Ei kuitenkaan hätää, sillä olemme täällä sinua varten ja autamme. Tutustu ensin aineisto-ohjeisiimme. Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä painatuksiin ja niiden suunnitteluun liittyen, kysy rohkeasti meilitse [email protected], chatissa tai soita 040 837 8770 (Miitre Virtanen). Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Aineisto-opas: painetut vaatteet.
Lähtökohtaisesti painatus onnistuu aina parhaiten normaaleihin painatuspaikkoihin, kuten eteen, selkään, hihoihin tai niskaan. Tarvittaessa voimme tehdä painatuksen myös niskaan, paidan sisäpuolelle. Emme suosittele saumojen tai vetoketjun päälle painamista. Se kasvattaa riskiä, että jokin menee pieleen painatuksessasi. Saumojen tai vetoketjun päälle painaminen onnistuu kuitenkin tietyissä tuotteissa ja tietyt rajoitteet huomioiden. Jos haluat printin erityiseen paikkaan, ota yhteyttä meilitse [email protected], chatissa tai soita 040 837 8770 ja katsotaan yhdessä, onko painatusideasi toteutuskelpoinen. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Aineisto-opas: painetut vaatteet.
Paras tapa varmistaa painatuksesi koko ja sijoittelu on tehdä tuotteesta digitaalinen näköisvedos, jossa oma painatuksesi on aseteltu valitsemillesi tuotteille. Hyvän koon arvioimiseksi on hyvä tietää, mille tuotteille ja millaiselle kokohaarukalle haluaisit printtisi painettavan. Älä kuitenkaan ota isoa huolta painatuksen koon arvioinnista, sillä me autamme siinä. Useimmiten ehdotamme näköisvedoksen teon yhteydessä myös sopivaa painatuksen kokoa. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Millainen on hyvä paitapainatus?
Voimme painaa jopa 50 x 70 cm kokoisen painatuksen. Seripainossa painatuksen koon määrää kuitenkin painettavan erän pienikokoisin painettava tuote. Digipainossa painatuksen kokoa voi varioida suhteessa tuotteen kokoon. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Aineisto-opas: painetut vaatteet.
Kyllä kestävät. Voit odottaa kaikille tekemillemme paitapainatuksille samanlaista kestoikää kuin laadukkaalle merkkiliikkeestä ostamallesi t-paidalle. Jos silität paitoja printtien kohdilta, suosittelemme silittämään tuotteet paidan sisäpuolelta. Mitä seuraavaksi? Lue lisää painatuksista.

Vastuullisuus

Kyllä. Meiltä et voi ostaa muunlaisia tuotteita, sillä eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat meille erittäin tärkeitä arvoja. Useimmiten vastuullisuus tuo etunaan myös erinomaisen tuotelaadun. Mitä seuraavaksi? Lue lisää Natuan arvoista
Luomupuuvilla on puuvillaa, joka on tuotettu luonnonmukaisen maanviljelyn periaatteiden mukaan. Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä keinotekoisia lannoitteita, torjunta-aineita tai geenimuunneltuja siemeniä. Kun luonnonmukainen puuvillaviljely yhdistetään laadukkaaseen kampapuuvillatuotantoon, suunnitteluun ja ompeluun, syntyy vaatteita, jotka ovat pehmeämpiä, laadukkaampia, kestävämpiä ja mukavampia päällä. Ne myös soveltuvat tasaisen pintansa ansiosta paremmin painettaviksi. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Mitä on luomupuuvilla?
Seripainossa teemme painatukset turvallisilla ftalaattivapailla painoväreillä, jotka ovat Soil Association– ja GOTS Global Organic Textile Standard -järjestöjen standardeihin hyväksyttyjä painovärejä. Lisäksi teemme painatuksia vesipohjaisin painovärein sekä seripainossa että digipainossa. Myös ne ovat ympäristöystävällisiä painovärejä. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Koska globaali vaateteollisuus on pääosin keskittynyt edullisen työvoiman maihin, käytännössä ainoa tapa varmistaa vaatteiden eettisyys ja ekologisuus ovat niille myönnetyt sertifikaatit. Jos tuotteella ei ole sertifikaattia, et voi mitenkään olla varma, millainen sen polku puuvillapelloilta yllesi on ollut – et vaikka valmistaja mitä tahansa kertoisi ja väittäisi. Olemme valinneet toimittajiksemme vain vaatevalmistajia, joiden tuotteilla sertifikaatit ovat kunnossa. Eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat vaatteissa usein myös laadun tae. Mitä seuraavaksi? Lue blogi: Miksi sertifikaatit ovat tärkeitä?

Muut kysymykset

Painettu t-paita, huppari tai kassi on erittäin kustannustehokas tapa viestiä, kun verrataan sen hintaa huomioarvoon ja huomioaikaan. Painettuja t-paitoja käyttää aktiivisesti suurin osa maailman väestöstä ja ne sopivat kaikille. Painettujen vaatteiden avulla työntekijöistäsi ja asiakkaistasi tulee käveleviä viestinviejiäsi. Parhaassa tapauksessa saat itsellesi fanin, joka julistaa viestiäsi kantamalla yllään brändiäsi. Painetun vaatteen viesti on erityisen uskottava, koska voimme olettaa vaatteen pitäjän luottavan siihen. Näin saat viestisi varmasti perille oikeaan kohderyhmään. Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.
Valmistajiemme katalogeissa on yli tuhat erilaista vaate-väri-koko-komboa ja tuotevalikoima elää tiiviiseen tahtiin. Tästä syystä showroomimme sijaitsee vain näillä sivuilla – muuten tarvitsisimme valtavat tilat ja olisimme täyspäiväisiä t-paitojen silittelijöitä ja viikkaajia. Mutta ei hätää. Kaikki tuotteemme ovat helposti tilattavissa mallitilauksina suoraan valmistajiltamme: edullisesti ja toiveidesi mukaan. Tarvittaessa mallitilauksen tuotteet voidaan myös painaa muun tilauksen yhteydessä. Meillä ei ole resursseja järjestää erillistä tapaamista kertaluonteisissa alle 200 kappaleen paitatilauksissa. Useimmiten kaikki myös hoituu mainiosti etänä: puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Jos olet toimija, joka tilaa paitoja usein tai isoissa painoerissä ja haluat tavata meidät, ota yhteyttä ja järjestetään treffit! Mitä seuraavaksi? Katso tuotteet ja pyydä tarjous.