fbpx

Huppareiden painatus: Miten löydät hyvät painetut hupparit?

Kunnon huppareita on pirskatin vaikeaa löytää. Tuhrasimme itsekin sellaisten etsimiseen ennen Natuan perustamista todella paljon aikaa. Sittemmin, erilaisten kokemusten myötä, valinta on tullut helpommaksi. Nyt haluamme jakaa kanssasi näitä kokemuksia.
Huppareiden painatus miten loydat hyvat painetut hupparit
Yksisarvinen chilisarvella varustettuna ei ole aivan jokapäiväinen huppareiden painatus. Sellaisenkin olemme tehneet. Suosituimpana hupparipainatuksena pintansa pitää vuodesta toiseen logopainatus.

Sisällysluettelo

Huppareiden painatus on poikkeuksetta arvokasta työtä verrattuna t-paitojen painatukseen. Kukaan ei myöskään halua päällensä huonoa hupparia. Painettujen huppareiden ostajalla onkin edessään kaksivaiheinen tie: haluat varmastikin löytää kunnon hupparit ja sen lisäksi varmistaa, että saat huppareihin laadukkaan painatuksen.

Olemme kasanneet tähän kirjoitukseen meidän kokemuksia ja tietoa huppareista, suosituista huppareiden painatuksista sekä esimerkkejä hyviksi havaitsemistamme hupparimalleista.

Jos mielessäsi pyörii huppareiden painatus, tästä kirjoituksesta on toivon mukaan sinulle paljon iloa. Käydään siis asiaan.

Miten huppareita painetaan?

Huppareita painetaan samoilla tekniikoilla kuin t-paitoja. Kun katselet kaupassa muotimerkkien painettuja huppareita, ovat ne lähes poikkeuksetta painettu seripainatuksella.

Seripainatus on yleisin ja monipuolisin tapa tehdä huppareiden painatus.

Seripainatus ei ole parhaimmillaan kun painatusmäärä on pieni ja painatus on valokuvamainen tai sisältää valtavasti värejä. Silloin painatukset kannattaa tehdä digitaalisella painatuksella.

Natualla painamme huppareita järeillä seripainolaitteilla ja keravalaisen kerrostalokaksion hintaisella digitaalisella painokoneella.

Huppareiden painatus seripainatuksella

Seripainotekniikalla painovärit painetaan tasoina hupparille. Jokaiselle painovärille tehdään oma työkalu, jota kutsutaan seulaksi. Seulat ovat tiheää verkkoa jotka päästävät painovärin läpi kohdista, joissa painatuksesi on.

Seripainatuksella voidaan painaa monenlaisia painatuksia ja erikoisefektejä. Parhaiten seripainaminen soveltuu logojen, tekstien ja selkeälinjaisten kuvituksien painamiseen. Hupparit logolla, tekstillä tai selkeälinjaisella kuvituksella painetaan lähes poikkeuksetta seripainossa, kun painatusmäärä on yli 50 kappaletta tai enemmän.

Simosol -vetoketjulliset hupparit värikkäällä logopainatuksella
Simosol-huppareiden logopainatus on tehty seripainatuksella. Simosol-huppareiden painatus on kolmivärinen seripainatus. Valkoinen väri on painettu kaksi kertaa logo-osaan ja kerran keltaisen merkin alle.

Mikäli haluat yksityiskohtaisempaa tietoa painatuksien erosta, kannattaa lukea paitapainatukset-opas.

Huppareiden painatus digitaalisella painatuksella

Huppareita voidaan painaa myös digitaalisilla painokoneilla. Digitaalinen painatus soveltuu erityisen hyvin painatuksiin joissa on paljon värejä tai painatus sisältää liukuvärejä. Valokuvamaiset painatukset tehdään lähes poikkeusetta digitaalisella painatuksella.

“Digitaalinen painatus soveltuu erityisen hyvin painatuksiin joissa on paljon värejä tai painatus sisältää liukuvärejä.”

Columbia Roadin harmaat hupparit isolla digitaalisella rintapainatuksella
Columbia Road -konsulttiyhtiön huppareiden painatus tehtiin digitaalisella painatuksella. Moniväriset kuvat sopivat mainiosti digitaaliselle paitapainatukselle.

Digitaalisessa painatuksessa käytetään vesiohenteisia värejä ja väreillä on hyvä sävyntoisto. Painatuksen pinta on ohuehko ja hyvin hengittävä. Digitaalisella painatuksella voidaan tehdä isoja valokuvamaisia printtejä, jotka eivät ole kovantuntuisia, halkeilevia laattoja, kuten monet siirtokuvapainatukset.

“Digitaalisella painatuksella voidaan tehdä isoja valokuvamaisia printtejä, jotka eivät ole kovantuntuisia, halkeilevia laattoja, kuten monet siirtokuvapainatukset.”

Digitaalisissa painokoneissa on valtavia eroja ja termi digitaalinen painatus ei sellaisenaan ole vertailukelpoinen eri toimijoiden välillä. Tämä johtuu siitä, että digitaalsiia painokoneita on olemassa valokuvaamojen pienistä tulostimista järeisiin teollisiin tulostimiin.

Huppareiden suosituimmat värit ja painatukset

Suosituin huppareiden painatus on hupparit firman logolla. Tämä ei toisaalta yllätä, sillä suurin osa asiakkaistamme on yritysasiakkaita, jotka tilaavat huppareita yrityksensä työntekijöille.

Logopainatus on siitä kätevä, että logot suunnitellaan yleisesti vektorigrafiikkana, jolloin ne sopivat painatusaineistoksi sellaisenaan. Väritkin ovat yleensä aineistoissa valmiiksi oikein.

“Logopainatus on siitä kätevä, että logot suunnitellaan yleisesti vektorigrafiikkana, jolloin ne sopivat painatusaineistoksi sellaisenaan.”

Mikäli aineistoahdistus iskee, autamme. Tarkistamme aina asiakkaiden aineistot ennen painamista ja varmistamme, että kaikki on kunnossa.

Logopainatus sijoitetaan vetoketjuhuppareissa useimmiten vasemmalle rintaan ja vetoketjuttomissa huppareissa keskelle rintaa. Muita suosittuja painatuspaikkoja ovat muun muassa huppareiden hihat tai selkä, jonne monesti painetaan sloganeita.

Mustat hupparit valkoisella painatuksella

Väriyhdistelmien kestohitti on musta huppari valkoisella painatuksella. Tämä on klassinen kombo, josta tulee varmasti vähiten sanomista, kun tilaat hupparit isommalle joukolle.

“Väriyhdistelmien kestohitti on musta huppari valkoisella painatuksella.”

Kun painamme mustille huppareille valkoisia painatuksia, painamme valkoisen värin aina kahteen kertaan, jotta painatuksesta tulee kunnon valkoinen. Lisäksi käytämme muutamaa erikoisempaa kikkaa ja konstia, jotta painatuksesta tulee aina paras mahdollinen.

Hiq:n mustat EarthPositive EP60Z -vetoketjulliset hupparit valkoisella logopainatuksella
Perinteinen seripainatus on suosituin ja kestävin tapa painaa vaatteita. Hiq:n huppareiden rintaprintit tehtiin seripainatuksella. Rintapainatus vasempaan rintaan on vetoketjuhuppareissa suosituin painatuspaikka.

Harmaat hupparit värikkäällä painatuksella

Meleerattu harmaa huppari kuuluu myös suosituimpien huppareiden joukkoon. Harmaa huppariväri on siitä mukava, että se sopii hyvin yhteen erilaisten asukokonaisuuksien kanssa.

“Harmaa huppariväri on siitä mukava, että se sopii hyvin yhteen erilaisten asukokonaisuuksien kanssa.”

Harmaille huppareille painetaan useimmiten enemmän värejä, koska valkoinen väri ei muodosta harmaan hupparin kanssa kovin isoa kontrastia. Toki harmaaseen huppariin voi valkoistakin painaa, mutta mitä pienempi painatus on, sitä pienempi on kontrasti.

Smartly.io:n harmaat EarthPositive EP60Z vetoketjulliset hupparit värillisellä logopainatuksella
Smartly.io:n huppareiden painatus tehtiin seripainatuksella. Minimalistinen, pieni rintapainatus on kätevä tapa brändätä vetoketjulliset hupparit.

Värikkäät hupparit valkoisella painatuksella

Kyllä maailmaan väriä mahtuu. Värikkäästä hupparista ja valkoisesta painatuksesta tulee useimmiten mainio kombo. Jos firmallasi on selkeä brändiväri, kannattaa tutustua olisiko tämä teille se värikkäämpi vaihtoehto.

“Värikkäästä hupparista ja valkoisesta painatuksesta tulee useimmiten mainio kombo.”

Huppareiden värivalikoima on monesti merkittävästi suppeampia kuin t-paitojen. Siihen on varmasti syykin. Meidän havaintojemme mukaan värikkäitä huppareita myydään huomattavasti vähemmän kuin mustia ja harmaita, jotka pitävät pintansa ylivoimaisesti suosituimpina väreinä vuodesta toiseen.

Siniset hupparit Wolt:n isolla valkoisella logopainatuksella
Wolt-huppareiden logopainatus on loistava esimerkki värikkäistä huppareista valkoisella painatuksella. Painamme tummille tekstiileille valkoisen värin aina kahdesti, jotta painatuksesta tulee kunnon valkoinen. Woltin huppareiden painatus on tehty seripainatuksella.

Mistä tunnistat laadukkaat hupparit?

Huppareiden painatus on sen verran arvokasta lystiä, että vielä en ole törmännyt asiakkaaseen, joka haluaisi hankkia nimenomaan kehnoja ja mahdollisimman halpoja huppareita.

Huppareiden painatus on harkittu, pitkäikäinen investointi, jota harva tekee kuukausittain tai edes vuosittain.

Huppareissa on monta laatuun vaikuttavaa tekijää, jotka tekevät valinnasta haastavaa. Mainio tapa pureutua huppareiden valintaan ja hankinnassa huomioitaviin seikkoihin on tutustua kirjoitukseeni: miten tunnistat hyvän hupparin? Kirjoituksessa pureudutaan hupparin laatuun vaikuttaviin ominaisuuksiin, kuten hupparin materiaaliin, vetoketjuihin, resoreihin, sirkkoihin, sertifikaatteihin.

Miten valitset huppareille toteuttajan?

Tyypillinen tilanne. Eksyit paitapainon tai liikelahjayrityksen sivuille ja tietokoneesi ruudulla komeilee kymmeniä erilaisia värikkäitä hupparimalleja lukuisilta eri valmistajilta. Ruudulla ne kaikki näyttävät pääpiirteittäin samalta, vain mallinimi ja valmistaja vaihtuu.

Miten ihmeessä tiedät, minkä hupparin valitset?

Ensimmäinen vaihtoehto on ottaa luuri käteen kilauttaa suoraan myyjälle ja toivoa, että myyjä osaa lukea sinua oikein.

Toinen vaihtoehto on klikkailla kaikki tuotteet läpi, yrittää vertailla niiden eroja ja sen jälkeen pyytää tarjous parhaan arvauksen mukaan. Mutta miten saat selville, mikä huppari ja millainen painatus palvelee tarpeitasi parhaiten?

Meillä Natualla ei ole kymmenien tuotteiden valintaviidakkoa ja seuraavaksi kerron, miksi näin.

Natualta saa vain vastuullisesti valmistettuja laadukkaita huppareita omalla painatuksella

Kuten aiemmin sanoin, omien huppareiden painatus on joka tapauksessa arvokas ostos. Siksi olemme valinneet Natualla toisenlaisen tien.

Meidät tekee onnelliseksi, kun tiedämme, että jokainen painostamme lähtevä huppari ja sen painatus on kunnollinen.

Testaamme itse kaikki myymämme tuotteet ja pyrimme suhtautumaan kriittisesti varsinkin siihen, mitkä tuotteet lopulta päätyvät omille sivuillemme.

Kyllä. Myös meidän valmistajillamme on tuotteita, jotka eivät ole läpäisseet seulaamme ja siksi emme niitä suosittele tai ole lisänneet sivuillemme.

Mielestämme paras lähtökohta on myydä tuotteita, jotka ovat itse testattuja ja hyväksi havaittuja. Se on ollut meidän tiemme myös tyytyväisiin ja pitkäikäisiin asiakassuhteisiin.

Ekologiset hupparit on kestävä valinta

Yleisesti kun puhutaan kestävistä valinnoista, moni ajattelee sanan “kestävä” viittaavan eettiseen ja ympäristöystävälliseen valmistustapaan. Tämä on totta, mutta huppareissa ekologisuus tuo mukanaan myös konkreettisen kestävyyden.

Tuote kestää käytössä pitkään ja pysyy hyvänä pesukerrasta toiseen. Miksi?

Luomupuuvilla eroaa materiaalina tavallisesta puuvillasta ja vastuulliset luomupuuvillaa käyttävät valmistajat haluavat oikeasti panostaa tuotteiden laatuun. Siksi ne ovat myös suunniteltu ja ommeltu kunnolla.

Ei olisi järkevää käyttää materiaalina valmistustavoiltaan ja -kustannuksiltaan arvokkaampaa luomupuuvillaa ja sen jälkeen pilata tuotetta huonolla suunnittelulla tai kehnolla ompelulla.

“Ei olisi järkevää käyttää materiaalina valmistustavoiltaan ja -kustannuksiltaan arvokkaampaa luomupuuvillaa ja sen jälkeen pilata tuotetta huonolla suunnittelulla tai kehnolla ompelulla.”

Luomupuuvillasta valmistetut hupparit ovat useimmiten myös vahvasti sertifioituja, sillä vain sertifikaattien avulla voidaan varmistaa tuotteen puhdas historia. Mikä merkitys on tuotteiden sertifikaateilla? Siitä voit lukea lisää kirjoituksestamme: Miksi sertifikaatit ovat tärkeitä?

Luomupuuvillasta tuotteensa valmistavat laatutietoiset ja -kriittiset valmistajat käyttävät usein myös huppareissaan tiheäneuloksista kampapuuvillaa, joka tekee hupparista vielä kestävämmän sekä sileämmän.

Sileään ja nukattomaan tuotteeseen syntyy aina parempi painojälki.

Huppareiden painatus on vaikeampaa kuin t-paitojen painatus, koska kangasmateriaalit ovat pehmeitä sekä paksuja ja hupparit sisältävät monenlaisia kilkkeitä taskuista nauhoihin ja vetoketjuihin.

Huppari ei pysy painoalustassa paikoillaan niin helposti kuin ohut ja helpommin painoalustaan pingoittuva t-paita. Siksi painoalustalle sijoitettavan hupparikankaan laadulla on erityisen suuri merkitys.

Natualla emme suostu myymään muita tuotteita kuin vastuullisesti valmistettuja, vahvasti sertifioituja, laadukkaita luomupuuvillahuppareita, joille syntyy kunnollinen painojälki.

Natuan suosituimpia malleja ovat vetoketjulliset hupparit

Luomupuuvillasta valmistettuja, vetoketjullisia huppareita on valmistajillamme kymmeniä erilaisia.

Olemme selvittäneet jokaiselta valmistajaltamme, mitä huppareita myydään eniten ja mitkä niistä ovat asiakkaiden keskuudessa ympäri Eurooppaa asiakkaiden ja painajien mielestä pidetyimpiä.

Sen jälkeen olemme testanneet itse eri malleja ja lopputuloksena valinneet Natuan hupparivalikoimaan neljä toisistaan poikkeavaa vetoketjullista hupparia.

Nämä neljä vetoketjullista hupparimallia ovat omasta mielestämme valmistajiemme parhaat hupparimallit. Ne ovat kokemuksemme kautta osoittautuneet pidetyiksi tuotteiksi myös asiakkaidemme keskuudessa. Niistä tykätään.

Itse testaaminen, peseminen ja jatkuva käyttö on tärkeää. Silloin tietää, mitä myy ja osaa suositella oikeaa tuotetta asiakkaan tarpeeseen.

Mielestämme huppareita on vaikeaa valita pelkästään nettisivuilla olevien pienien kuvien perusteella – varsinkin, jos erilaisia tuotteita ja kuvia on kymmeniä erilaisia.

Olemme huomanneet, että moni paitapaino listaa sivuilleen kaikkien valmistajien kaikki tuotteet. Valinnan vaikeus on silloin tosiasia.

Toimintamallimme, jossa valinnan vaikeutta potevan asiakkaan ruudulle ei lävähdä heti ensimmäisenä kymmeniä erilaisia tuotteita, on osoittautunut hyväksi. Hyvän hupparin valinta helpottuu.

Toki, jos tarve on spesifi, palveluumme kuuluu etsiä valmistajiltamme poikkeavia tuotteita. Silti uskallan väittää, että yhdeksän kertaa kymmenestä, näiden neljän vetoketjumallin joukosta löytyy sopiva valinta.

“Uskallan väittää, että yhdeksän kertaa kymmenestä, näiden neljän vetoketjumallin joukosta löytyy sopiva valinta.”

Millaisia vetoketjuhuppareita olemme valinneet?

Stanley Cultivator -vetoketjulliset unisex-hupparit

Stanley Cultivator -vetoketjullinen huppari. Stanley Cultivator on vuoden 2019 alussa julkaistu tuhti, vetoketjullinen miesten huppari. Cultivatorin värivalikoimassa on seitsemän tasaista väriä ja viisi meleerattua heather-väriä.

Leikkaukseltaan Cultivator on miesten medium fit ja jokaisesta koosta löytyy värit S–2XL. Cultivator on Natuan valikoiman istuvin hupparimalli.

“Cultivator on Natuan valikoiman istuvin hupparimalli.”

Cultivator huppareiden materiaali on 85% luomupuuvillaa ja 15% kierrätettyä polyesteriä. Hupparit ovat mukavan paksuja ja tuotevalikoimamme tuhdeimpia huppareita.

Cultivator sopii parhaiten sinulle, kun tarvitset tuhdit ja pehmeät kunnon hupparit miehille tai unisex-käyttöön. Tässä hupparissa on myös huppareille harvinainen ominaisuus: sen voi brändätä niskasta sisäpuolelta.

Cultivatorista on saatavilla myös naisten malli: Stella Editor -vetoketjullinen huppari. Se on ominaisuuksiltaan täysin Cultivatoria vastaava, mutta suunniteltu erityisesti naisten käyttöön, jos et halua unisex-hupparimallia. Editorista on saatavilla viisi tasaista väriä sekä seitsemän meleerattua heather väriä, kokohaarukassa XS–2XL.

Stanley Cultivator -vetoketjullinen huppari
Kuvassa esiintyy Natuan Ilari, päällään Stanley Cultivator -huppari koossa XL. Kävi nimittäin niin, että ei oltu kuvattu Cultivatoria mallimme Markuksen päällä, joten parempi ryhtyä toimeen itse. Näin saat vertailukelpoiset kuvat eri hupparimalleista saman mallin päällä, samoja kokoja käyttäen.

EarthPositive EP60Z -vetoketjulliset unisex-hupparit

EarthPositive EP60Z -vetoketjullinen huppari. EP60Z on vuosia valikoimissamme säilynyt suosittu hupparimalli unisex-käyttöön. EP60Z-huppareiden valikoimassa on neljä klassista väriä.

Leikkaukseltaan EP60Z on unisex medium fit. Laajan kokovalikoimansa (XS–2XL) ja hyvin suunnitellun unisex-leikkauksen ansiosta se sopii mainiosti sekä miesten että naisten käyttöön.

EP60Z hupparit ovat 100% kammattua luomupuuvillaa ja paksuudeltaan normaalipaksuisia.

EP60Z on Stanley Cultivatoria hieman kevyempi ja siinä on kahdet eriväriset nyörit, joista käyttäjät voivat valita itselleen mieluisammat tai pitää vaikka molemmat.

Erikoisuutena mainittakoon Carbon Trust -sertifikaatti. EarthPositive-tuotemerkin kaikkien vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90% tavanomaista pienemmäksi.

“EarthPositive-tuotemerkin kaikkien vaatteiden hiilijalanjälki on saatu noin 90% tavanomaista pienemmäksi.”

EarthPositive EP60Z sopii käyttöösi, kun haluat hyvät ja pitkäikäiset hupparit miehille tai unisex-käyttöön.

EarthPositive EP60Z -vetoketjullinen huppari
Tässä kuvassa Ilarilla on yllä EarthPositive EP60Z -vetoketjuhuppari koossa XL. EP60Z-hupparissa on Stanley Cultivatoriin verrattuna reilumpi leikkaus, nätisti laskeutuvat raglan hihat ja piilotetut sivutaskut eteen ommellun sivutaskun sijaan.

Salvage SA41Z -vetoketjulliset unisex-hupparit

Salvage SA41Z -vetoketjullinen huppari. SA41Z on nyöritön ja hieman kevyempi vetoketjullinen huppari, joka on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista.

Värivalikoima koostuu kuudesta meleeratusta heather-väristä ja koska Salvage huppari on myös unisex-käyttöön tarkoitettu, on siitä laaja XS–2XL kokohaarukka. Leikkaukseltaan SA41Z on EarthPositiven tapaan unisex medium fit.

Salvagen tuotteet ovat poikkeuksellisia tuotteita, sillä ne ovat valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista. SA41Z -hupparissa on 60% kierrätettyä luomupuuvillaa sekä 40% kierrätettyä polyesteria, joka on peräisin kierrätetyistä muovipulloista.

“Salvagen tuotteet ovat poikkeuksellisia tuotteita, sillä ne ovat valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista.”

Isompi määrä kierrätyspolyesteria sekoitteessa tekee SA41Z-hupparista hieman kevyemmän tuntuisen päällä, vaikka se on vahvuudeltaan saman paksuinen kuin EarthPositiven vetoketjuhuppari.

Salvage SA41Z -vetoketjullinen huppari 100 % kierrätysmateriaaleista
Tässä kuvassa Ilarilla on päällään kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu Salvage SA41Z -vetoketjuhuppari koossa XL. SA41Z on hieman kevyemmän tuntuinen kuin EarthPositiven ja Stanleystellan hupparimallit. Siinä ei myöskään ole lainkaan nyörejä. Taskut ovat samaa eteen ommeltua mallia kuin Cultivator-hupparissa.

Vetoketjuttomat hupparit

Jokaisesta tuotteesta, mitä Natualla myymme vetoketjullisena versiona löytyy myös vetoketjuttomat, pään yli vedettävät hupparimallit. Ne ovat ominaisuuksiltaan muuten samankaltaisia vetoketjullisten virkaveljiensä kanssa, joten emme listaa niitä tässä erikseen.

Yhteenveto

Luitko tänne saakka? Mahtavaa! Toivon, että tämä kirjoitus antoi sinulle rutkasti tietoa huppareista ja niiden painatuksista.

Hupparit ovat joka tapauksessa arvokas ja pitkäaikainen hankinta. Siksi uskomme, että valintaa ei kannata tehdä ainoastaan fiilispohjalta kymmenien erilaisten mallien viidakosta.

Valintaan kannattaa panostaa.

Haluat varmasti löytää hyvät hupparit. Sellaiset, joista yrityksesi tai yhteisösi jäsenet tykkäävät.

Jos haluat kaikkein halvimmat hupparit, eikä laadulla ole sinulle väliä, me emme ole se taho, joka ne sinulle kauppaa.

Natuan kantavana ajatuksena on tehdä valinnasta helppoa ja tarjota vain kunnon kamaa. Myymme vain vastuullisesti valmistettuja vaatteita kunnon painatuksilla.

Testaamme itse ja laitamme jatkossakin kroppamme likoon, jotta suositeltujen tuotteiden valikoimamme pysyy ajantasalla.

Jos haluat lisätietoa huppareista, niin kysy. Autan sinua.

Kirjoittaja

Miitre Virtanen, Paitapaino Natuan osakas ja yrittäjä, [email protected]

Paljonko hupparit omalla painatuksella maksavat?

Painettujen huppareiden hintaan vaikuttaa valittu hupparimalli, painatuksen tai painatuksien värillisyys ja tilauksen määrä. Natuan kaikissa huppareissa on hintalaskuri, jolla voit kätevästi tarkistaa paljonko huppareiden painatuksen hinta on. Kokeile hintalaskuria.

Mikä on huppareiden minimitilausmäärä?

Kustannustehokas tilausmäärä alkaa usein 30 tuotteesta, koska tekstiilipainatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella. Tuotteen hinnan yhdellä painatuksella näet suoraan tuotesivujemme hintalaskurin avulla.
Digitaalisella painotekniikalla voimme painaa myös pienempiä määriä, jos olet valmis korkeampaan yksikkökustannukseen kuin tuotesivujemme hintalaskurit antavat. Alle 15 kappaleen tilauksia emme tee lainkaan.

Kauanko huppareiden toimitus kestää?

Normaali toimitusaikamme on 12–14 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Normaali toimituksemme on aina ilmainen. Käyttämällä lisämaksullista Express-kuljetuspalvelua voimme tiivistää toimitusaikamme 6–8 arkipäivään tilauksesta.

Tykkäsitkö? Vinkkaa kaverille

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
T-paita seripainatus ja digitaalinen painatus Hello Ruby

Paitapainatukset opas

Tiedätkö miten t-paitojen, huppareiden, kangaskassien ja collegepaitojen painatukset tehdään? Tutustu painatuksien tietopakettiin ja tiedät miten saat rahoillesi vastinetta ja onnistut valinnassa.
Stanley/Stellan Unisex T-paita Stanley Leads on Fair Wear Foundation sertifioitu

Vastuulliset vaatteet

Vaatebisnes on täynnä kaiken maailman huijareita, lapsityövoimaa, kemikaaleja ja muita kamaluuksia. Lue, miten tunnistat vastuulliset vaatteet ja varmistat, ettet ole mukana tukemassa vääryyttä. Kaikki Natuan valikoiman vaatteet on vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja laadukkaita tuotteita.
T-paitojen painatus paljonko paidat maksavat

Paljonko painetut vaatteet maksavat?

Kaikissa Natuan tuotteissa on hintalaskuri, jolla voit katsoa paljonko t-paidat, hupparit, collegepaidat tai kangaskassit yhdellä painatuksella maksavat.
Paidan painatus millanen on hyvä painatus

Katso ideoita referenssigalleriasta

Referenssigalleriasta näet millaisia t-paitojen, huppareiden ja kangaskassien painatuksia olemme mainioille asiakkaillemme tehneet.